Det er utrolig lenge siden sist… Jeg vet. Om noen skulle ha savnet fjaset mitt, så beklager jeg mangelen på oppdateringer, men jeg har igjen blitt utrolig lei av mitt eget pjatt. Skruing derimot, har jeg fortsatt veldig sans for.
Og nå skal dere høre, dere som fortsatt gidder å stikke innom bloggen min i ny og ne:
JEG HAR STARTET GAMLE FRU B I DAG!!!
Weeeeeehhhheeeee!!!
Nok en gang med kyndig, tålmodig og lærerik hjelp av Ståle, som er og blir en knupp.
Jeg har prøvd siden torsdag å få tenning på gamla, men det måtte litt justering av fordeler til, riktig plassering av pluggledninger, og ikke minst litt ekstra power. LITT 12 V, og den startet altså til slutt.
Det er ikke verst, synes jeg, når motoren er overhalt light av en sykepleier/sydame/journalist. Det hadde ærlig talt ikke forundret meg, om den motoren aldri hadde startet mer.
Men nå er selvtilliten på topp!!! Jeg har luftet bremser, alle skjermene er på, og front- og baklykter er remontert.
Det siste hadde jeg gruet meg til lenge, for jeg var sikker på at det kom til å bli et skikkelig arbeid å få de ledningene på rett plass. Det tok ti minutter. Oohhh… Jeg er ikke sikker på om de er helt rett koblet ennå, for lysene er ikke behørig testet, men nå tenker jeg at jeg skal takle ti minutter til.
Sist men ikke minst, HJULA ER PÅ:

Dette er jo en merkedag – Virkelig! Min første boble, min første motor, min første vinter tilbrakt i all hovedsak i en garasje, min første vår med hender som ser ut som de tilhører en middelaldrende maskinist – Kronet med en motor som starter og går – IGJEN. Det er veldig deilig.
Jeg har hatt en fantastisk spennende og artig vinter, med utrolig mange lærerike og morsomme timer i garasjen. Så oppi lykken, er det et snev av vemod. Og lettelse. Og forventning. Det er vår, snart er det sommer. Og enda bedre: Plutselig er det vinter igjen.

Målet er viktig, men folkens, glem aldri det viktigste: La oss kose oss på veien!

Screw you loads!!!