Jeg gøyv på girkassen på The Mousemobile her om dagen, med det mål for øyet, å få den ren, for så å skifte pakninger, foringer og mansjetter, og sette den inn igjen, og håpe på det beste.
Snakk om gørr… Det var et lag under den som minnet mer om gummi enn noe annet, men sannsynligvis er det en fin blanding av olje og sand eller noe. Nesten litt gøy å få tak på dritten, og vrenge av et tykt lag, og finne en vakker girboks fra 1954 under.

Men mens jeg sto der, så begynte jeg å tenke på denne girboksen som har
stått under vann. Jeg så hullet der starteren hadde stått, med dette
gråhvite pulverlaget av irr, som også rant i store strømmer ut av
boksen, som en grøt fordi det var blandet med vann, da jeg tappet
“oljen” av girkassen.
Vel, det begynte å gå opp for meg, at det
kanskje er noe naivt å tro at denne noen gang skal fungere igjen.

Etter råd fra han lange i hjørnet, skrudde jeg av enden på girboksen,
og fant store mengder av dette irret der også.


Det er ingen grunn til å tro annet enn av den er full av dritten innvendig også, og det er sikkert bare å innse at det er SÅ små sjanser for at den girboksen lever. Gjør den det, er levetiden sannsynligvis så kort at den ikke er verdt arbeidet.
Det er litt skuffende, jeg må si det… Den dønn originale bilen må byttes ut del for del.
Jeg har kommet frem til at jeg må overhale motoren fullstendig også, av samme årsak. Jeg vil tror den har tatt skade av drukningen på lik linje, og gjør jeg jobben halvveis, så dreper jeg den sikkert helt.
Men det kan jeg ikke ta nå, i første omgang.
Såh… Motor og girkasse til oval? Anyone? 🙂

Hadde forresten en veldig artig fotosession i garasjen med en fotografkompis av meg for et par uker siden. Så nå er bildene til Bugarella’s garage-kaldenderen 2014 klare. 😉


Screw water in places where it shouldn’t be! And keep up the good spirit, folks!

From Bugarella with Love <3